Reserveren van een  Hollandse herder pup


www.facebook.com/www.hollandseherdersdongen.nl

Bellen gaat sneller 0641571967

Op dit moment wegens afzegging nog 1 Hollandse herder pup beschikbaar. een reutje 

Wij vragen u aller eerst een keer langs te komen om kennis te maken met de aanstaande moeder en met ons. Zo kijken we samen naar uw wensen en verwachtingen 

Om teleurstellingen te voor komen zien wij ons genoodzaakt om een aanbetaling te vragen  bij het reserveren van een pup. Deze aanbetaling dient betaald te worden bij reservering. Aanbetaling wordt alleen terug betaald als de teef leeg blijft, en als de gereserveerde keuze , teef / reu niet in het geboren nest zit. Ziet u om welke reden dan ook af van de pup word de aanbetaling NIET terug betaald .

Wij hebben voorgaande nestjes te vaak reserveringen gehad die, daarna afgezegd werden. Zelfs nog nadat de pups waren geboren . Dit kan natuurlijk. Maar ook mensen die je probeert te bereiken, en die je gewoon niet te pakken krijgt. Door die reserveringen hebben we andere belangstellende vaak nee moeten verkopen. En dus teleur moeten stellen. Wij hebben liever mensen die serieus interesse hebben in dit mooie ras.  

Ook vragen wij u de reservering per mail te bevestigen. Met daar in uw gegevens zoals : naam, adres, telefoon nummer, zodat wij u kunnen bereiken.  Wilt u geen aanbetaling doen dan kunnen wij u op de lijst : belangstellende zetten 

De pups zijn de eerste 5 weken niet te bezoeken ivm rust van moeder en haar nest en infectie gevaar.  Van af dat de pups 5 weken oud zijn kan een bezoek afspraak gemaakt worden. Wij plannen dat er niet te veel bezoekers op een dag komen kijken. Zo hebben wij alle tijd om aandacht te geven aan de nieuwe baasjes en de pups. 

Bij de leeftijd van ongeveer 5 weken worden de pups gechipt en zorgen wij dat DNA word afgenomen dit gebeurd door : de Buitendienst van Raad van Beheer.  Met 6 weken komt de dieren arts voor de eerste enting en word de gezondheid gecontroleerd .

Mocht een pup verhuizen naar het buitenland dan zijn alle bijkomende kosten zoals; enten , langer verzorgen en vervoer voor de nieuwe eigenaar. Langer verzorgen kost 200,00 per week.

Tevens hechten wij waarde aan een eerlijk en stabiel karakter van onze eigen honden. Onze honden leven bij ons , niet elders . Het belang van onze honden en pups staat altijd voor op. Wij behouden het recht voor om te weigeren een pup toe te wijzen. Wanneer we het niet eens zijn met de omstandigheden waarin een pup terecht komt. Ook doen wij niet aan nest keuzes. De nieuwe pup eigenaar mag zijn wensen aangeven in een mail zodat we hier rekening mee kunnen houden  .

Mocht u vragen of opmerkingen hebben mail ons gerust .

telefoon 0641571967  

jansen_dongen@hotmail.com