over ons,  en onze Hollandse herder / pups

In het buitengebied wonen wij samen met onze Hollandse Herders en andere dieren op een boerderij. Onze honden zijn onderdeel van ons gezin, waar ieder zijn eigen taak heeft, Onze honden vormen een roedel, zij leven en  wonen bij Ons en niet elders. Sinds een 2005 hebben wij Hollandse herders . Met een stamboom ( fci ) hebben we sinds 2010 en zijn lid van de rasvereniging.

(  Dit heeft voor ons geen meerwaarde, wij verplichte niemand om lid te worden , wij willen niet kruisen met lang of ruwharen. dus brengen ook geen ziekte van die tak van honden in onze mooie korthaar.  Wij bepalen zelf. en houden ons aan de regels van de Raad van beheer )

 Wij laten ons niet verplichten tot het tekenen van verplichtingen van deze rasvereniging over privacy en honden. Wij vragen niemand een vragenlijst in te vullen met prive info. Gegevens van pup kopers blijven bij ons en worden niet ongevraagd doorgespeeld aan hen ) .

Wij zijn geregistreerd fokker en hanteren de fci regels van de Raad van Beheer .

De jaren voor 2005 fokten wij Hollander pups zonder stamboom, deze werden vaak gebruikt in de beveiliging of werden ipo / knpv opgeleid. 

Wij streven er naar , gezonde fci ( stamboom ) Hollandse herder pups te fokken. Pups leveren wij Gechipt door de Raad van beheer af met gezondheid verklaring ,  geënt en ontwormd door de dierenarts . 

Wij fokken pups die qua bouw en verschijning, aard en karakter beantwoorden aan het ras beeld. Zoals omschreven in de ras standaard van de fci  Hollandse Herder korthaar .

Wij stellen het zeer op prijs kennis te maken met serieuze belangstellende .

Ook stellen wij het op prijs om contact te houden met de nieuwe eigenaar en zijn pup.

Wij zijn een erkend FCI  geregistreerde , Gediplomeerde kennel, in het bezit van UBN en BKD opgeleid .

 Onze honden zijn aan gekeurd bij NHC. en gezien door een FCI keurmeester.

Onze honden zijn in het bezit onderzoek uitslagen ,

hd-a ,

ed-0,

rug,

spon vrij.

DM,

SDCA1 en SDCA2 en von

Willebrand type 1 : vrij.

Gekeurd door een FCI keurmeester,

In het bezit van de socialisatie certificaat van de rasvereniging.

Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam tijdig kennis met ons te maken  .

Bezoek gerust onze facebook kennel:

  pagina  https://www.facebook.com/www.hollandseherdersdongen.nl